EMMETT 4 Horses

EMMETT Techniek is een unieke therapie, toegepast met zeer lichte druk op specifieke punten om onmiddellijke ontspanning te bereiken in de omliggende “spier tissue”ook wel de fascia genoemd.

In de paardenwereld zijn balans en pijnloze beweging voor zowel paard als ruiter essentieel in alle disciplines om optimaal te kunnen presteren; bv. een seconde sneller met de barrelrace, over de hindernis geraken of dat ene onderdeel wél juist uitvoeren.

Balans en pijnloze beweging kunnen het verschil maken tussen een winnaar en een verliezer.

Ross Emmett heeft nu een geweldig team van EMMETT therapeuten en instructeurs/ instructrices over de hele wereld om zich heen verzameld.

EMMETT-4-horses-06

Ross Emmett

Jaarlijks worden er wereldwijd speciale ‘Instructor trainingen’gehouden om de kwaliteit van de cursussen hoog te houden, zodat bv een Level 4 van de EMMETT 4 Horses overal hetzelfde is en zo de kwaliteit wordt behouden.

Daarnaast dienen de therapeuten jaarlijks aan een “bijscholing” of herhaling deel te nemen. Dit om de kwaliteit van Emmett Techniek te waarborgen.

 

 

 

 

Sinds 2015 is Judith van Bebber internationaal (senior) instructrice voor Emmett4Animals. Daarnaast is ze de representative voor Emmett4Animals in Nederland en België.

Judith van de Camp Instructrice Emmett4Animals NL

Judith van Bebber
Instructrice Emmett4Animals NL

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie