Emmett4Dogs

EMMETT voor Honden 

De opleiding voor EMMETT Techniek Behandelaar is in eerste instantie ontworpen als aanvulling voor honden therapeuten, hoewel iedereen die geïnteresseerd is om hun kennis uit te breiden, bv. om een betere prestatie te bereiken, agility te verbeteren, het verbeteren van de beweging en gratie van show honden, of mensen die hun huisdier willen helpen, welkom is.

Tijdens de opleiding EMMETT 4 Dogs, leert u hoe u de oorzaak van de beperking van uw hond kunt opsporen en- nog belangrijker- om zeer makkelijk deze beperking te verhelpen. De cursus Emmett Techniek voor honden is opgezet voor ALLE honden liefhebbers, dus iedereen is welkom om deel te nemen.

De opleiding is dusdanig ontworpen dat iedereen die hierin geïnteresseerd is, deze techniek kan leren.

6323683 6323684

 

Alle therapeuten/ dierenartsen zijn welkom om hun bestaande praktijk uit te breiden door de EMMETT Techniek te integreren in hun bestaande beroep. Honden eigenaren/ liefhebbers en iedereen die geen therapeut is, is ook welkom om deel te nemen. Wij geloven dat iedereen, ongeacht hun opleiding, de mogelijkheid mag krijgen om te leren zien wanneer en waar een hond pijn en ongemak heeft.

63236766323682

 

 

 

Show honden moeten gratieus bewegen- agility honden hebben bewegingsvrijheid nodig om topprestaties te kunnen leveren- hoe fijn zou het zijn als wij u zouden leren, hoe u iedere beperking bij uw hond zou kunnen opsporen en- nog belangrijker- zeer gemakkelijk deze beperking te verhelpen.

 

 

 

De cursus is ingedeeld in blokken van 2 dagen, Levels genoemd, in totaal 4 Levels. Alle correcties worden steeds herhaald tijdens alle Levels. Deze structuur is om ervoor te zorgen dat alle cursisten steeds op te hoogte zijn en er klaar voor zijn om nieuwe stof te leren.

Om de studenten de kans te geven om de techniek te oefenen en in praktijk te brengen, denken wij dat het noodzakelijk is om steeds 8 weken tussen de Modules te laten.

 

6776411

* Cursus data in overleg